1.000 m² SHOWROOM & WINKEL

VERLICHTING & LAMPEN ONLINE

Hovenierstraat 120A
2671 DB Woonboulevard Naaldwijk

VEEL GESTELDE VRAGEN

Onze winkel / showroom is geopend op de volgende tijden;

Maandag : 13:00 tot 17:30 uur

Dinsdag t/m Vrijdag : 10:00 tot 17:30 uur

Zaterdag: 10:00 tot 17:00 uur

Zondag: Gesloten

Onze winkel / showroom is gevestigd op de woonboulevard in Naaldwijk. Hier kunt u ons assortiment in het echt komen bewonderen.

Door onze ruime presentatie mogelijkheden komt elke lamp tot zijn recht. Al wandelend over de brede paden, ziet u een grote diversiteit van verschillende stijlen verlichting

Onze showroom is het ‘verlengstuk’ van onze webwinkel. Hier kunt u bijna alle artikelen die in onze webwinkel aangeboden worden zelf komen bewonderen. Tevens kunt u dan gebruik maken van een van onze deskundige medewerkers die voor u klaar staan.

Leveringen van de bestellingen worden in Nederland in principe altijd binnen 1-4 werkdagen na ontvangst van de betaling door Verlichting-en-lampen-online.nl uitgevoerd. Deze leveringen worden door postNL&DHL uitgevoerd. U ontvangt altijd een track and trace code zodat u kunt zien waar uw bestelling is.

Voor grotere pakketten maken wij gebruik van een gespecialiseerd transport bedrijf.

Je kunt de geleverde aankoop binnen 30 dagen na ontvangst van de aankoop annuleren. Met een belletje of mailtje breng je ons op de hoogte zodat we een retour etiket kunnen mailen. Graag vernemen wij wél een reden zodat we continue kunnen blijven verbeteren. Kan je niet printen?, dan versturen we het etiket per post.

De producten dien je, in goede conditie en in oorspronkelijke verpakking te retourneren. Onder oorspronkelijke verpakking wordt verstaan: de binnen- en buitenverpakking zoals door verlichting-en-lampen-online.nl geleverd is.

De kosten voor deze retourzending zijn voor de onze rekening. Verlichting-en-lampen-online.nl houdt zich het recht voor om geretourneerde producten te weigeren en een terugbetaling te weigeren of om slechts een gedeelte van een reeds verrichte betaling te crediteren, indien de geretourneerde producten een waardevermindering hebben als gevolg van schade in welke vorm dan ook, dan wel niet in de juiste verpakking, zoals hiervoor gemeld, geretourneerd zijn.

Onze leveranciers leveren ons meerdere keren per week. Hierdoor kunnen wij alle artikelen binnen 1-4 werkdagen versturen. Ook maken wij in sommige gevallen gebruik van dropship vanuit de leverancier.

Wilt u de lampen direct bij ons op komen halen? Informeer dan van te voren even of ze op de plank liggen. Wél kunt u ze online bestellen en dan betalen en afhalen bij onze showroom. Dan weet u zeker dat ze voor u zijn gereserveerd.

Gratis verzending voor bestellingen groter dan € 50,-
Voor bestellingen kleiner dan € 50,- wordt € 6,50 in rekening gebracht.
Leveringen van de bestellingen worden in Nederland in principe altijd binnen 1-4 werkdagen na ontvangst van de betaling door verlichting-en-lampen-online.nl uitgevoerd. Deze leveringen worden door postNL & DHL uitgevoerd. U ontvangt altijd een track and trace code zodat u kunt zien waar uw bestelling is. Voor grotere pakketten maken wij gebruik van een gespecialiseerd transport bedrijf.

CONTACT OPNEMEN