Verlichting-en-lampen-online gebruikt voor de verwerking van uw betalingen de meest laatst beschikbare technologie wat betreft veiligheid, zekerheid en nauwkeurigheid. MultiSafepay is een van de meest toonaangevende ondernemingen met betrekking tot het betalingsverkeer via internet. Beveiligde verbindingen tot en met een acurate informatieverstrekking zijn hierbij natuurlijk vanzelfsprekend. Hieronder kunt u vinden welke betaalmogelijkheden Verlichting-en-lampen-online aanbiedt.

Veilig betalen met MultiSafepay

 • MultiSafepay Online Payment Services is een zogenaamde internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen zoals banken en creditcardacquirers.
 • MultiSafepay voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard, Visa en American Express. Deze eisen houden in dat er door MultiSafepay geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.
 • SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internet-servers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien u zich op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.
 • MultiSafepay wordt een aantal malen per jaar gecontroleerd op de vereisten van de PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt zij jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan wordt het Certificate of Compliance verstrekt.
 • MultiSafepay verstrekt geen bank- en/of creditcardgegevens van consumenten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden.
 • In het geval van misbruik van bankrekeninggegevens van derden zal MultiSafepay dit te allen tijde melden aan de daarvoor bevoegde Justitiële instantie.

Verlichting-en-lampen-online maakt gebruik van de volgende betaalmogelijkheden

 • iDEAL
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa
 • Handmatige overboeking / IBAN
 • Paypal
 • Bancontact / MisterCash
 • Pinnen of contant bij afhalen in onze showroom

Betalen per handmatige bankoverschrijving

Beschik je niet over internet bankieren en kun je dus niet betalen met iDEAL?

Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. Verlichting-en-lampen-online biedt iedereen de mogelijkheid om het aankoopbedrag zelf vooruit te betalen via je eigen bank.
Voor-en nadelen

Het voordeel van een bankoverschrijving is dat je de betaling volledig zelf in de hand hebt.

Het nadeel is echter wel dat een bankoverschrijving vaak een iets langere verwerkingstijd heeft dan bijvoorbeeld een iDEAL-betaling die direct plaatsvindt. Wij adviseren dan ook altijd om, indien mogelijk, te betalen via iDEAL.

Als je wilt betalen via bankoverschrijving kun je deze optie kiezen in het betaalscherm, na de winkelwagen. Gegevens zoals rekeningnummer, begunstigde worden in beeld getoond bij het plaatsen en afrekenen van de bestelling.

Betalen per iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

 • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
 • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
 • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.
 • Controle en overzicht op de betaling.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Paypal

PayPal is volledig ontworpen als één van de veiligste methoden voor online betalingen. In tegenstelling tot andere financiële instellingen worden deze betalingen verzonden zonder dat financiële informatie wordt gedeeld. Bovendien verstrekt of verkoopt PayPal uw financiële informatie nooit aan verkopers/webwinkels.

Pinnen (bij afhalen)

Als u de lampen zelf komt halen bij onze showroom heeft u de mogelijkheid om te pinnen, of contant te betalen.